Makelaar / taxateur in Belfeld

Voordelige Taxatie in Arnhem & Nijmegen is een makelaar en taxateur welke (ook) actief is in Belfeld.

Indien u via deze website een opdracht geeft voor taxatie of aankoopbegeleiding in Belfeld (of een andere plaats binnen ons wekgebied) dan rekenen wij ons speciale actietarief door.

Als u via deze website het formulier invult, wordt u nog diezelfde dag gebeld voor het maken van een afspraak. Nadat de woning voor taxatie opgenomen is wordt de eerstvolgende werkdag het taxatierapport voor 18:00 uur op de post gedaan, zodat u het taxatierapport binnen twee dagen na taxatie opname in huis heeft.

Wij zijn aangesloten bij het VBO en u bent dus van kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd. De VBO makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.

Een opdracht voor taxatie of aankoopbegeleiding kunt u via ons contactformulier kenbaar maken. Ook voor andere vragen kunt u hiermee contact met ons opnemen.