Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, of hebt u een woning op het oog? Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan dan een goede keus zijn. Een aankoopmakelaar gaat samen met u op zoek naar uw droomhuis. Een aankoopmakelaar kent het hele aankoopproces en kan u als geen ander begeleiden.
Wij, als gecertificeerde makelaars, begeleiden u graag in het aankoopproces van uw nieuwe woning.

Het aankoopproces bestaat uit verschillende stappen. Hieronder volgt een samenvatting:

Aankoopproces

Stap 1.
In deze stap kunt u aangeven naar wat voor soort woning u op zoek bent en wat uw wensen en eisen zijn. Het kan tevens zo zijn dat u al een woning op het oog hebt. De makelaar bespreekt dan samen met u aan welke eisen de betreffende woning moet voldoen. Ook wordt gekeken naar de financiële mogelijkheden zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Stap 2.
Wanneer we een mogelijk geschikte woning hebben gevonden, gaan we de woning bezichtigen. De makelaar kijkt kritisch naar de woning, u bekijkt tevens wat u vindt van de woning en of u er een goed gevoel bij krijgt. Na de inspectie geeft de makelaar u adviezen en brengt in kaart wat de voor- en nadelen zijn van de woning. Bij deze keuring hoort ook een keuring van de omgeving en het bestemmingsplan.

Stap 3.
Bent u na deze bezichtiging nog steeds enthousiast over de woning? Dan kunnen de onderhandelingen beginnen. Dit is het specialisme van de makelaar, waardoor u veel geld kunt besparen. Uiteraard houdt de aankoopmakelaar u op de hoogte van elke stap zodat u nauw betrokken blijft.

Stap 4.
In deze laatste fase kunnen de juridische zaken beginnen. Ook in deze fase begeleiden we u bij elke stap. Samen nemen we de voorlopige koopakte door, inspecteren nogmaals de woning en gaan naar de notaris. Bij de notaris tekenen u en de verkoper en wordt u de nieuwe eigenaar!

Uiteraard staan wij voor u klaar om deze korte samenvatting toe te lichten. U kunt ons aanvraagformulier invullen wanneer u meer vragen hebt of een uitgebreide beschrijving wenst van onze aankoopbegeleiding.


Aanvraagformulier

U kunt ons aanvraagformulier invullen wanneer u begeleiding door een aankoopmakelaar wenst. De aankoopmakelaar neemt dan spoedig contact met u op.


Tarief
Ons tarief voor aankoopbegeleiding bedraagt € 2.117,50 incl. BTW ongeacht de vraagprijs van de woning.